FO: Tundra cardigan

Tundra

Hurra! Jag har gjort klart ytterligare en av mina egna designs! Det är en tråd mohair i tyget, så det här blir en riktigt varm kofta, perfekt över en klänning eller tröja i vinter. För en gångs skull är jag klar med något i tid för säsongen! 🙂 Dagarna börjar redan bli mycket kallare.

Till Tundra har jag använt Drops Delight tillsammans med Drops KidSilk – jag gillar verkligen hur dessa trådar verkligen ser ut som riktig ull tillsammans. Jag testar en ny, rolig variant på knäppningen fram, med en längre, luftig baksida på större stickor. Riktigt snabbstickad, men det tog mig ett tag att få tummen ur och få den fotograferad. Bekväm är den också – nu vill jag ha en till i klarblått! Mönstret kommer vara klart i November. Kanske en julklapp till någon?


Yay! I’ve finished up another of my own design! There is a thread of mohair in the fabric, so this will be a really warm cardigan, perfect to wear over a dress or sweater this winter. For once I’m done with something in time for the proper season! 🙂 The days are getting much colder over here already.

For Tundra, I’ve used Drops Delight together with Drops KidSilk – I really love the look of real wool you get from these two threads together. I’m trying a fun, new take of the front buttoning, with a longer, flowing back worked on larger needles. Was a really quick knit, but it took me a while to get to it and get it photographed. It’s really comfortable to wear – now I want to make another one in bright blue! The pattern will be available in November. Perhaps a Christmas gift for someone?

Tundra

Tundra

Tundra

Tundra

Tundra


by

Tags:

Comments

5 responses to “FO: Tundra cardigan”

 1. Catarina avatar

  Den är verkligen supersnygg!!! Ser framemot när mönstrets släpps 🙂

 2. Mary Potter avatar
  Mary Potter

  I love this sweater design. Do I have to wait all the way until November? It’s beautiful.

  1. madeleine avatar
   madeleine

   I’m glad you like it, Mary! It’s being test knitted right now, to make sure it’s all correct! 🙂

 3. Emilia avatar

  Supersnygg modell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *