Jade poncho #2

Jade poncho

Jade poncho

Jade poncho

Man får passa på att fotografera lite mellan regnskurarna! Nu har verkligen November kommit på allvar, och varmare jackor har grävts fram från kattvinden (med intensiv hjälp från två småmissar som gärna vill in dit). Jag har kommit ganska långt på min baklängesponcho, och jag är jättenöjd med hur den tar sig! Känns superhärlig på när jag har provat den, så jag ser fram emot att bära den i vinter. Bara sista biten kvar nu!


One need to take the opportunity to take some photos between the rain showers! Now we really have some cold and wet November weather over here, and I’ve fished out my warmer coat from the attic (with intense help from small kittens who’d love to get in there!). I’ve made quite a lot of progress on my reverse jade poncho, and I really love how it’s turning out! Feels absolutely great to wear when I’ve tried it on, so I look forward to wearing it this winter. Only the last part left now!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *