FO: Follow your arrow shawl

Äntligen är Follow your arrow klar, blockad och fotograferad! Jag tror detta har varit den mest underhållande sjalstickningen jag någonsin gjort – vilken perfekt mysteriestickning med olika alternativ för varje ledtråd. Jag gjorde min långt efter att mysteriet var avslöjat, så jag visste hur det skulle bli, men jag tycker ändå att det är en fantastisk idé! 🙂

Efter mycket velande med färgval slutade det med att jag använde Colinette Jitterbug i färgerna Elephant’s Daydream (turkos) och Florentina (lila), stickat med 3,5 mm stickor. Min sjal är stickad efter modellen ABAAA. En rolig, vacker och väldigt bärbar sjal!

(Vi hittade till och med lite kantareller! I November!)


Finally Follow your arrow is finished, blocked and photographed! I think this has been the most entertaining shawl I’ve ever knitted – such a perfect mystery with several different options for each clue. I made mine long after the mystery was revealed, so I knew what I was going to get, but I still think it’s a fabulous idea! 🙂

After much anxiety about color choice I ended up using Colinette Jitterbug in colorways Elephant’s Daydream (turquoise) and Florentina (purple), and using needles 3,5 mm. My shawl is knitted after the model ABAAA. All in all, a fun, beautiful and very wearable shawl!

(We even found some mushrooms! In November!)

Follow your arrow mystery shawl

Follow your arrow mystery shawl

Follow your arrow mystery shawl

Follow your arrow mystery shawl

Follow your arrow mystery shawl

Follow your arrow mystery shawl

DSC06195 copy


Posted

in

, , ,

by

Comments

3 responses to “FO: Follow your arrow shawl”

  1. ~M~ avatar

    En annorlunda sjal än man är van vid, snygg.
    Jo, kantareller hittade jag också här en dag..men nu har vi fått snö.

  2. […] Ysolda kommer med en uppföljare på Follow your arrow mysteriesjal – kul! Jag stickade min version först efter första mysteriet, så det blev inte mycket till mysterium för mig… men det var […]

  3. […] Your Arrow av Ysolda Teague var så rolig när jag gjorde den första gången att det fick bli en till! Denna gången stickar jag med Madeline Tosh Sock i vackra färgen Morning […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *