FO: Fyra – a cat charity cowl!

Fyra crochet charity cowl

Ett nytt och alldeles färskt mönster har nu blivit publicerat! Fyra är min nya virkade halsvärmare som jag kommer sälja för välgörenhet – alla intäkter kommer gå till ett av hemmen för hemlösa katter här i Sverige. Låt oss hjälpas åt att ta hand om de små! (Mönstret finns på både svenska och engelska.)

Till min har jag använt virknål 5 mm och Madeline Tosh Merino i färgerna Logwood (lila) och Gossamer (off-white) – blev en väldigt trevlig kombo tillsammans, även om färgerna inte var vad jag hade väntat mig. Snabbvirkat mönster som är lätt att memorera – jag gjorde min på bara två dagar.

Mönstret hittar ni här, eller kan köpas med knappen nedan. Dela gärna med andra! Framöver kommer definitivt allt fler av mina mönster att säljas för välgörenhet. 🙂


A new and fresh pattern has been published! Fyra is my new crochet cowl that I’m selling for cat charity – all the proceeds will go to one of the cat shelters here in Sweden. Let’s help the little ones!

For mine I have used crochet hook 5 mm and Madeline Tosh Merino in the colors Logwood (purple) and Gossamer (off-white) – a very nice combo, even though the colors wasn’t what I expected. Quick and easy to memorize pattern – I made mine in only two days.

You can find the pattern here, or boy with the button below. Share with others! From now on I’ll definetily be devoting more of my patterns to charity. 🙂


Fyra – a crochet cat charity cowl

Ravelry page

Buy for 3 USD (ca 23 kr)

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

Fyra crochet charity cowl

 


by

Tags:

Comments

One response to “FO: Fyra – a cat charity cowl!”

  1. Emilia avatar

    Vilka härliga bilder på den fina halsvärmaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *