Halsduksdags! (Gnista)

DSC06326 copy

Gnista

Nu har nog de flesta fullt upp med julstökandet! Julstämningen lyser med sin frånvaro hos mig detta år, och likaså gör snön. Jag som hoppades på en kall och vit vinter! Några handgjorda julklappar har jag ändå hunnit med – fick äntligen gjort klart västen Strönd, precis i tid. Nu ska den bara blockas och färdigställas!

Under tiden stickar jag på en mysmysig halsduk till mig själv. Kan du tänka dig att jag stickat i flera år nu och aldrig har stickat en halsduk? (Jag gjorde en till min man innan jag lärde mig sticka “på riktigt”, men den är så ful att den inte räknas!) 🙂 Malabrigo Worsted på stickorna återigen – färgen Fuchsia är lite svårfotograferad, men åh så härlig!


Now most are probably busy with Christmas preparations! The Christmas spirit has gone in to hibernation for me, this year, and so has the snow. And I was hoping for a white and cold winter! A few handmade gifts I’ve managed despite it all – finally cast off the vest Strönd, right on time. Now I just need to block and finish up!

Meanwhile I’m knitting a cozy scarf for myself. Can you imagine that I’ve knitted for several years now and never made a scarf? (I made one for my husband before I learned to knit “for real”, but that one is so ugly it doesn’t even count.) 🙂 Malabrigo Worsted on the needles yet again – the colorway Fuchsia is hard to photograph but oh so lovely!

 


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Halsduksdags! (Gnista)”

  1. […] från denna halsduken, som jag repade upp, och också ponchon Udda, sjalen Wisp och en liten […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *