FO: Lilac Wish lace shawl

God jul! Jag hoppas att ni allihop njuter för fullt av helgerna, och att det nya året kommer bli ett bättre år ör oss alla!

2014 har varit tufft på många sätt, och jag hoppas innerligt att saker och ting kommer vända till det bättre snart. Lyckligtvis har jag haft gott om inspiration de senaste månaderna, så jag kommer ha lite nya och roliga designs att visa för er snart! Jag håller också på att förbereda en julklapp åt er, så håll ögonen öppna för det!

Här har jag stickat klart min Lilac Wish spetssjal – jag lyckades hitta ett liknande nystan att avsluta avmaskningen med i garnhyllan. Jag tycker den blev riktigt fin – är väldigt nöjd med kombinationen av härliga jordfärger hos Drops Delight, och en benvit silke/alpackablandning (som jag tyvärr glömt namnet på). Jag har ersatt alla “nupps” med diskreta pärlor i samma färg som garnet. Ett riktigt vackert mönster!


Merry Christmas! I hope that everyone are enjoying the holidays to the max, and that the new year will be a better one for all of us!

2014 has been a rough year in many ways, and I hope with all my heart that things will take a turn for the better soon. Luckily I’ve had plenty of inspirations the past months, so I’ll have some new and fun designs to show you soon! I’m also preparing a Christmas gift for all of you, so keep a look out for that!

Here I’ve finished up my Lilac Wish lace shawl – I managed to find a similar skein in my stash to finish the bind off. I think it turned out really pretty – I’m really happy with the combo of beautiful earth colors of Drops Delight, and an off white silk and alpaca blend (unfortunately I forgot the name of that one). I’ve replaced all the nupps in the lace with discreet beads in the same color as the yarn. A beautiful pattern!

DSC06344 copy

DSC06352 copy

DSC06346 copy

DSC06349 copy


Posted

in

, , , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *