Crazy bananas!

Shawl

Minns ni detta härligt galna garnet jag köpte för några månader sedan? Jag bestämde mig att det skulle göra sig riktigt bra som en stor virkad sjal! 🙂

Tyvärr verkar det som att jag överanstränger handen när jag virkar – ledfästet mot handleden på lillfingersidan verkar bli inflammerat. Någon som har upplevt samma problem? Känns jättetråkigt att inte kunna virka så mycket som jag skulle vilja. 🙁

Mönstret är gratis, och heter helt enkelt Top Down Shawl.


Remember this wicked crazy yarn that I bought a couple of months ago? I decided it would make a really nice crocheted shawl! 🙂

Unfortunately it seems like I’m straining my hand when crocheting – the joint in the wrist on the pinky finger side seems to get inflamed. Anyone having the same problem? Feels really sad to not be able to crochet as much as I’d like to. 🙁

The pattern is free and is simply called Top Down Shawl.

Shawl

Shawl


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Crazy bananas!”

 1. Laila avatar

  Jag kan inte virka med pennfattning för då får jag problem, med knivfattning går det bättre. Sedan jag skaffade virknål med brett, platt och lite tjockare skaft går det ännu bättre.
  Hoppas du hittar en lösning – sjalen ser ut att bli en riktig humörhöjare 🙂

 2. Elin Grahn P. avatar
  Elin Grahn P.

  Åh, vilka härliga färger!! 🙂 Vad tråkigt att höra att du får ont av att virka 🙁 Jag kan inte heller virka längre stunder p.g.a. att det blir ont. Man kanske skulle testa ovanstående tips med en tjockare virknål:) Ett tips om man inte vill köpa nya virknålar är att göra tjockare skaft av cernit- eller fimolera på de virknålar man har (i metall) & härda i ugnen.
  Ha det bra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *