FO: Dragon watcher’s hood

Dragon Watcher's Hood

Pattern: Dragon Watcher’s Hood, from the book Woodland Knits by tiny owl knits

Yarn: TeeTee Blanka
Needles: 9 mm

Då vart den klar till slut! Luvan blev liggande ett tag innan jag fick tummen ur och flätade en lång snodd att trä genom kanalen i framkanten. Modellen är helt klart snygg, men inte riktigt så värmande som jag hade förväntat mig! Jag får ha den på mig imorn och utvärdera…


And then it was finished at last! The hood was waiting for a while before I got around to braiding a long tail to thread through the front. The design is looking really pretty, but doesn’t seem to be as warm as I was expecting! I’ll have to try it tomorrow and evaluate…

Dragon Watcher's Hood

Dragon Watcher's Hood


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “FO: Dragon watcher’s hood”

 1. Ulla Klereland avatar

  Hej skulle vilja ha mönster på huv mössa vit , om det går .mvh ulla

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Hej! Mönstret är inte mitt, men finns på engelska på länken i inlägget! 🙂

 2. marianne lundholm avatar
  marianne lundholm

  den ser jättefin ut, du passar i den, har funderat på att sticka den jag å

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *