FO: Strönd vest

Strönd

Nu är det på tiden att jag visar er min mans julklapp! Detta är västen Strönd av Stephen West, stickad i ull/alpackablandning Drops Nepal. Den blev inte alls dum, och fungerar med både skjorta och T-shirt – Magnus verkar väldigt nöjd! 🙂 Jag insåg inte när jag köpte mönstret att framkanten är intarsia och stickas samtidigt som kroppen, men det löste sig ändå. Tyvärr var mönstret väldigt tråkigt att sticka, och väldigt långsamt med det konstanta texturarbetet… Riktigt glad att vara klar med den här!


About time I showed you my husbands Christmas gift! This is the vest Strönd by Stephen West, worked in wool/alpaca blend Drops Nepal. This turned out really well, and works great over both a shirt and a T-shirt – Magnus seems very happy with it! 🙂 I didn’t realize when I purchased it that the front edging actually is intarsia and worked at the same time as the body, but it worked out anyway. Unfortunately the pattern was a chore to make – very slow work with the constant texture work. Really glad to be done with this one!

Strönd

Strönd

Strönd

Strönd


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *