FO: Glöd cardigan

Glöd

Tada! Jag är extra stolt att få visa upp Glöd, min senaste modell och en av mina personliga favoriter! 🙂

Stickad uppifrån och ner i ett stycke, med ett enkelt slätstickat liv och hellånga ärmar, och avslutas med en sprakande nederdel av rätstickade remsor i olika färger. Här kan man verkligen låta fantasin flöda! Jag har redan planer på att göra mig ytterligare en i vitt, grått och svart!

Jag har använt Malabrigo Rios i färgen Glazed Carrots som huvudfärg, och i nederdelen har jag en blandning av Malabrigo Rios, Malabrigo Worsted, Noro Silk Garden och Madeline Tosh Merino (exakt vilka färger kan du se här).

Jag är supernöjd! Ser verkligen fram emot att få se hur de teststickade koftorna blir! 🙂


Tada! I’m extra proud to show you Glöd (Swedish for “embers”), my latest design and one of my personal favourites! 🙂

Knitted from the top down, with a simple stockinette body and full length sleeves, and finished of with a sparkling skirt out of garter strips in different colors. Here you can really go crazy! I’ve already got plans to make another one in white, gray and black!

I’ve used Malabrigo Rios in the color Glazed Carrot for the main body, and in the skirt I’ve mixed Malabrigo Rios, Malabrigo Worsted, Noro Silk Garden and Madeline Tosh Merino (which colors you can see here).

I’m super pleased! I’m really looking forward to see how the test knit versions turn out! 🙂

 

Glöd

Glöd

Glöd

Glöd

Glöd

Glöd

Glöd


by

Tags:

Comments

5 responses to “FO: Glöd cardigan”

  1. Fiff avatar

    Åh, häftig!

  2. Emilia avatar

    Supercool – och snygg!

  3. lilirious avatar

    it’s so cute and festive! Well done! <3 It looks really good on you 😀

  4. […] lite nya bilder tagna av min kofta Glöd – jag har haft min på mig flera gånger […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *