FO: Drama cardigan

Drama

Tada! En alldeles illande röd kofta är klar! Rätstickad uppifrån och ner utan aviga maskor, med choker-knäppning i halsen och dekorativa nyckelhål på axlarna. Jag kallar den för Drama!

Garnet är underbara Malabrigo Rios, som jag även använt tidigare till bland annat Sinnesfrid, Skimmer och Glöd. Denna färgen heter Ravelry Red, och har väntat i garnhyllan på just den rätta idén! Strax över 1000 meter gick åt till storlek Large. Nu ska mönstret teststickas! 🙂


Tada! A gorgeously red cardigan is finished! Garter stitch from the top down without purling, with a choker-ish neckline and decorative keyholes at the shoulders. I call it Drama!

The yarn is awesome Malabrigo Rios, that I’ve also used for example for Sinnesfrid, Skimmer and Glöd. This color is called Ravelry Red, and has been waiting in my stash for just the right idea! Just over 1000 meters for a size Large. Now it’s time for test knitting! 🙂
Drama

Drama

Drama

Drama

Drama

Drama


by

Comments

2 responses to “FO: Drama cardigan”

  1. Jessica avatar
    Jessica

    This cardi is just gorgeous. I can’t wait to try to make one. I have so many wips right now (the surpris being one of them) lol! But I have to make this. It’s even been in the 90s in weather too. Lmao!

  2. Elin Grahn P. avatar
    Elin Grahn P.

    Wow, vilken otroligt häftig och snygg kofta, du är så duktig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *