Flea market yarn!

Jag har gjort lite fynd! Springer en hel del på loppmarknader under vår och sommartid, och för ett par veckor sedan hade jag turen med mig på garnfronten! Inte för att jag egentligen behöver mer garn, men man kan ju inte låta bli när man har chansen. Bästa fyndet var en större påse med 25grams angora/ull-nystan – fem rosa, ett cerise, och inte mindre än 25 stycken blå! Nu väntar de bara på det perfekta mönstret. 🙂 Med hem följde också lite handfärgad lammullsblandning, handfärgad ull, och några färgklickar som nog ska bli en barnkofta!


I’ve caught some good ones! Visit a lot of flea markets during spring and summer weekends, and a few weeks ago I was in luck in the yarn department! Not that I really need more yarn in my stash, but I can’t pass up an opportunity. The best find was a larger bag with 25 grams angora/wool skeins – five pink, one dark pink, and no less than 25 blue! Now they only wait for the perfect pattern. 🙂 Along with me came also some home dyed lamb wool and normal wool, and some colorful stuff for a baby cardigan!

Yarn

Yarn

DSC09252 copy

Yarn


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Flea market yarn!”

  1. Louise avatar

    What great finds!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *