FO: Funky cat cross stitch

Cross stitch

Yay! Detta broderi satte jag igång med i slutet av mars – mönstret heter “Garden Cat” av SatsumaStreet, och finns att köpa i hennes Etsy-shop. Detta var fantastiskt roligt att göra – under ett par veckors tid ägnade jag mig knappt åt något annat än att brodera på denna tavlan. Slutresultatet är ungefär 30×45 cm med ramen – jag använde en ganska grov väv och 3 trådar broderigarn för att få lite storlek på den. Första gången jag prövat att brodera på något annat än aidaväv, dessutom. Jag älskar det färgglada motivet! Nu pryder äntligen tavlan sin tänkta plats i köket. 🙂


Yay! This cross stitch piece I started at the end of March – the pattern is called “Garden Cat” by SatsumaStreet, and is available in her Etsy-shop. This was so much fun to make – during a few weeks I pretty much spent my time on nothing else but this piece. The end result is approximately 30×45 cm with the frame – I used a thicker weave and 3 threads floss to get some size. First time I try something else than aida, too. I love the colorful design! Now the piece finally adorns my kitchen! 🙂

Cross stitch

Cross stitch

Cross stitch

Cross stitch

Cross stitch

Cross stitch


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “FO: Funky cat cross stitch”

  1. Maritas Maskor avatar

    Vilket sött broderi!! Och en riktig färgbomb! Fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *