Overcast crochet shawl

Overcast

Ytterligare ett projekt, roligt och avslappnande! Den virkade sjalen Overcast görs med ett enkelt mönster av bara luftmaskor och fastmaskor – med en större virknål så att den blir fin och spetsig med lite ordentlig blockning. (Även om materialet känns väldigt mjukt och mysigt som det är!)

Använder Colinette Jitterbug i färgen Toucan, och 7 mm virknål. Garnet passar så bra till detta!


Another project, very nice and relaxing! The crochet shawl Overcast is a basic pattern with only chains and single crochet – using a larger hook to make it nice and lacey with some extensive blocking! (Although, the fabric is feeling squishy and yummy as is!)

Using Colinette Jitterbug, colorway Toucan and 7 mm hook. The yarn works so well with this!

Overcast

Overcast

Overcast


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *