Cameo shawl

Cameo

Cameo

Cameo

Cameo

DSC09435 copy

Cameo

Hoppsan! Jag insåg just att jag inte har postat någonting på två veckor! Anledningen är att jag just är klar med min andra vecka på mitt nya sommarjobb – i 7 veckor arbetar jag som undersköterska på ett av sjukhusen i Göteborg. Eftersom jag har pluggat så länge nu, så var det väldigt länge sedan jag arbetade, och jag har varit väldigt nervös för att komma igång med det igen. Nu börjar jag landa en aning, men jag har varit trött – igår somnade jag på soffan direkt efter middagen. Jag hoppas att energin kommer tillbaka de kommande veckorna. 🙂

Just nu håller jag mig till ganska enkla stickprojekt, som den fina rätstickade sjalen Cameo. Jag är alldeles förälskad i denna intensivt gula Madeline Tosh Sock i färgen Edison Bulb, och jag tror att den kommer bli läcker med Tough Love Sock i färgen SIlver. Inte helt olikt denna fina version! Jag ser fram emot att börja med ränderna!


Woops! I just realized that I haven’t posted anything in two weeks! The reason is that I’m just finishing up my second week at my new summer job – I’m working for 7 weeks as an assistant nurse at one of the hospitals in town. Since I’ve been studying for so long now, I’ve not been working in a long time, and I’ve been really nervous about getting started. Now I’m starting to get settled in, but I’ve been sooo tired – yesterday, I feel asleep on the sofa, right after dinner. I’m hoping I’ll feel a bit more energized in the following weeks. 🙂

Right now, I’m keeping to mindless knitting projects, like the pretty garter stitch shawl Cameo. I’m so in love with this bright yellow Madeline Tosh Sock in colorway Edison Bulb, and I think it’ll look great with this Tough Love Sock in colorway Silver. Not very unlike this lovely version! I’m looking forward to get started with the stripes!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *