FO: Oh, Helen! scarf

Oh Helen

Finfin grön scarf är färdig! Snabbt och lättstickat projekt som jag slängde ihop på ett par föreläsningar i skolan under våren.

Mönstret heter “Oh, Helen“, och finns på engelska att ladda ner gratis på Ravelry. Jag ville ha min scarf längre, och använde dessutom ett grövre garn, så jag lade endast upp 23 maskor mot mönstrets 31. Stickade slut på min härva av helt underbara Handmaiden Fine Casbah Silk, och slutade med en scarf på strax över 2 meter! 🙂


Pretty green scarf is finished! Quick and easy project that I finished up in a few days during school lectures this spring.

The pattern is called “Oh, Helen” and is available for free on Ravelry. I wanted my scarf longer, and also used a heavier yarn, so I only CO 23 sts instead of 31 per pattern. Finished my skein of gorgeous Handmaiden Fine Casbah Silk, and got a scarf just over 2 meters! 🙂

Oh Helen

Oh Helen


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *