Behind my back lacy pullover

Hurra för sjutton! Nu går jag också äntligen på semester! 🙂

Idag har jag till slut jobbat klart på mitt sju veckor långa heltidsvikariat som undersköterska. Jag har haft det väldigt trevligt, men nu längtar jag efter att få vila upp mig innan skolan börjar igen – och mer tid över till handarbete!

Detta har varit mitt kontinuerliga projekt under jobbtiden – jag lade upp för den vackra tröjan Behind my back under min första vecka. Det har gått långsamt men stadigt framåt – nu är det bara någon decimeter av kroppen kvar att sticka, och så ärmarna såklart. Garnet är Drops CottonMerino i pistachegrönt!


Hooray, I tell you! Now I’m also getting some vacation! 🙂

Today I’ve finally finished off my seven weeks long full time vacancy as an assistant nurse. I’ve had a very nice time, but now I’m longing for some time to rest before school starts again – and more time to spend on crafts!

This has been my steady crafting project these weeks – I cast on for the lovely pullover Behind my back during my first week. It’s been a slow but steady progress – now there’s only about 4 inches left of the body to knit, and the sleeves of course. The yarn is Drops CottonMerino in pistachio green!

Behind my back

Behind my back


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “Behind my back lacy pullover”

 1. Elin Grahn Persson avatar
  Elin Grahn Persson

  Åh, mönstret ser väldigt elegant ut!! 🙂

 2. Hannah avatar

  Lovely pullover in such a fascinatingly interesting color!

  Thanks for the Swedish/English posts – you’re helping me learn new words in Swedish. 🙂

  1. madeleine avatar
   madeleine

   THank you!
   I’m glad to hear it! 😀

 3. […] jag vet. Istället för att sticka klart den första, som jag påbörjade 2015 och är klar med sånär som på ärmarna, så lade jag upp för en ny. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *