Cross stitching

DSC09623 copy

LIte korsstygnsbilder! Denna vackra ros broderade jag under några kvällar när sommarvikariatet närmade sig sitt slut – jag ville göra en fin avskedsgåva till de två härliga kvinnorna jag arbetat tillsammans med. Jag letade länge på Etsy efter en design som var tillräckligt komplex men inte för stor för att hinna bli färdig i tid. Valet föll på den här!


Some cross stitch pics! This beautiful rose I stitched in a couple of evenings when I was finishing up my summer job – I wanted to make a nice gift for the two amazing women I’ve worked with. I was looking for a long long while on Etsy before I found a pattern that I really liked, and that was enough complex but not too big to finish in time. The choice fell on this one!

DSC09628 copy

Här har jag laddat upp för en Julmysterie-stitch-along av The Frosted Pumpkin (som också gjort det andra mysteriet som jag broderar på) – hur roligt som helst! Jag ville egentligen köpa ett färdigt kit, men då det tog slut fick jag ordna med material själv för att få det i tid. INte lika fint, men det får duga!


Here I’ve geared up for a Christmas mystery stitch-along by The Frosted Pumpkin (who also designs the other mystery I’m working on) – soo much fun! I planned to buy the finished kit for it, but as they ran out of the pre-order stock I had to get supplies on my own to be able to start in time. Not as nice, but it’ll have to do!

DSC09632 copy

DSC09636 copy

Och varför inte, några bilder på min tråd-stash! Det är verkligen fantastiskt hur många nyanser det kan finnas av en och samma färg! 😀


And why not, some shots of my floss stash boxes! It sure is amazing how many shades there can be of one single color! 😀


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Cross stitching”

  1. Alla kan sy avatar

    Vilken fin ordning du har på dina broderigarner. Fint som godis 🙂

  2. Louise avatar

    Great choice, what a nice gift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *