FO: My Busan cross stitch

En liten tavla i minne av min underbara Busan! Efter att ha editerat ett foto i Photoshop, använde jag ett gratisverktyg på internet för att få ett bra diagram att arbeta after. Fyra färger (mörk, mellan och ljusgrå, och svart) i korsstygn på vit aidaväv. Är väldigt nöjd med resultatet! 🙂


A small piece in memory of my beautiful Busan! After tweaking a picture in Photoshop, I used a free online tool to get a diagram to work from. Four colours (dark, medium and light gray, and black) in cross stitch on white aida weave – very happy with how it turned out! 🙂

Cross stitch

Cross stitch


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: My Busan cross stitch”

  1. katjoy avatar
    katjoy

    mycket bra!

  2. […] In memory of Busan cross stitch […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *