FO: Something lovely cowl

Something lovely cowl

Aha! Denna blev också färdig under 2015, faktiskt, tillsammans med ett par project till som jag fortfarande behöver fotografera. Jag stickade denna Something Lovely halsvärmare för ett år sedan, och har använt den en hel del både denna vinter och den förra. Jag har stickat min i härlig Eco-Alpaca från Viking of Norway. Helt fantastiskt garn att sticka med! Mönstret är på engelska och finns gratis på Ravelry, och är enkelt och trevligt. Jag gillar verkligen de kontrasterande knytbanden – det gör den så mycket finare och mer användbar! 🙂


Aha! This one was also finished in 2015, actually, along with a few more projects that I still need to photograph! I made this Something Lovely cowl last January, and I’ve used it quite a lot both this winter and the previous one. I’ve worked up mine in bulky Eco-Alpaca from Viking of Norway. Absolutely wonderful yarn to work with! The pattern is free on Ravelry, and very nice and straight forward. I really enjoy the added contrasting ties on this one – it makes it so much more neat and versatile! 🙂

Something lovely cowl

Something lovely cowl

Something lovely cowl

Something lovely cowl


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Something lovely cowl”

  1. Elin Grahn P. avatar
    Elin Grahn P.

    Åh, vad snygg och lite annorlunda:) Tror jag måste leta fram stickorna:)

  2. lilirious avatar

    it’s so lovely! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *