(S)crap blanket #1

Scrap blanket

Här har vi ett projekt som jag har pysslat med ett bra tag redan, men nu blev det äntligen fotograferat. En restgarnsfilt på gång – rätstickade remsor som sys ihop på längden. Det är nästan lika roligt att para ihop alla smånystan till rätt tjocklek som det är med själva stickandet! 🙂 Väldigt lätt att ha med sig när man är ute och rör på sig dessutom, när man bara kan slänga ner nuvarande remsa och några restnystan i väskan!


Here we have a project that I’ve been working on for a good while already, but now I finally got it photographed. A scrap yarn blanket in the making – garter stitch strips ship stitched together. I’m almost having as much fun pairing the scraps to the correct weight as I have with the knitting! 🙂 Very easy to take on the go, too, when you just can throw current strip and some scrap skeins in a bag!

Scrap blanket

Scrap blanket

Scrap blanket

Scrap blanket

Scrap blanket

Scrap blanket

Scrap blanket


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “(S)crap blanket #1”

  1. Sofia/Trådtanten avatar

    Vilken bra idé. Tror att den kommer att bli toppenfin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *