Follow your arrow shawl – again!

Follow your arrow

Follow Your Arrow av Ysolda Teague var så rolig när jag gjorde den första gången att det fick bli en till! Denna gången stickar jag med Madeline Tosh Sock i vackra färgen Morning Dove (blågrå), och flerfärgade Noro Taiyo Sock. Ser ut att bli en spännande kombination! På slutet ser du även en av mina egensydda projektpåsar – tyget är återanvänt från ett gammalt barnplagg!


Follow Your Arrow by Ysolda Teague was to much fun the first time that I wanted to make another one! This time I’m using Madeline Tosh Sock in the lovely colour Morning Dove (blue/gray) and multicoloured Noro Taiyo Sock. Looks like an interesting combination! At the end you can see one of my home sewn project bags – the fabric is from an old childs garment!

Follow your arrow

Follow your arrow

Follow your arrow

 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Follow your arrow shawl – again!”

  1. zorab avatar

    I am a sock knitter and have knitted many pairs of socks but never tried to knit shawl but as you have given here information that how to knit shawl I will definitely try to knit this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *