FO: Leaf by leaf lace shawl

Leaf by leaf shawl

Äntligen! Påbörjad i december 2014, färdig i januari 2016, och fotograferad nu i maj, när vi ändå var ute och fotograferade bebismagen. Jag gillar stora sjalar, och den här är enorm – den tog upp ett helt rum att blocka, och går nästan i golvet när man har den runt axlarna. Mönstret är Leaf by leaf shawl på stickor 6 mm, och garnet är Madeline Tosh Sport i färgen Ink. 4 nystan gick åt, och trots att jag fuskade som bara den de sista tio varven räckte det ändå inte, och avmaskningen fick bli i ett annat garn. Kanske hittar jag någon dag orken att repa upp spetskanten och göra den på nytt, så som den faktiskt ska se ut. Förutom det är jag jättenöjd – både mönster och garn kan rekommenderas!


Finally! Started in December 2014, finished in January 2016, and photographed now in May, when we did a baby bump photo shoot. I love large shawls, and this one is huge – took a whole room to block, and almost hits the floor when worn around the shoulders. The pattern is Leaf by leaf shawl on needles 6 mm, and the yarn is Madeline Tosh Sport in the color Ink. Used 4 skeins, and despite butchering the last ten rows it wasn’t enough, so I had to bind off in a different yarn. Perhaps some day I’ll find the energy to redo the border as it should look. Despite that I’m really happy with it – both yarn and pattern is great!

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl

Leaf by leaf shawl


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *