Bib eval #1

Dags att utvärdera alla haklapparna jag gjort, nu när de kommit till användning! Först ut: Bev’s bibs, modiferad av mig med ett annat texturmönster.

Gillar både garn (Rico Design Fashion Colour Pop DK) och textur, och knäppningen fungerar bra. Kiwi tycker också om den – speciellt gillar han att dra i den, så halsremmen blir snabbt uttöjd. Jag rekommenderar att göra knapphål längst hela halsremmen för att kompensera!


Time to evaluate all those bibs I made! First out: Bev’s bibs, modified by me using a different texture pattern.

Love both yarn (Rico Design Fashion Colour Pop DK) and texture, and the one button closure works well. He likes it as well – he especially enjoys pulling at it, so the neck strap quickly gets stretched. I’d recommend making button holes along the whole neck band, to compensate!

Bev's Bib mod

Bib

Bib

Bib

 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *