Monthly makers

Jag hittade just min väg till en rolig hantverkslek med månatliga teman via min fina vän Grahnslöjd. Synd att 2016 nästan är över – jag får se om jag kan komma på något roligt för de sista två månaderna, och hoppas på en ny omgång under nästa år! En tydlig förklaring över hur det fungerar finns hos AnnaMariaLarsson. Nästa tema: Metall!


I just found my way to a fun Swedish DIY play with monthly themes through my dear friend at Grahnslöjd. Too bad 2016 is almost over, but I’ll see if I can figure something out for the last two themes! 🙂 Next theme is “metal“!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Monthly makers”

  1. Anna María avatar

    Vad kul att du har hittat till oss! Ska bli kul att se vad du gör på tema METALL 🙂

  2. Grahnslöjd avatar

    Ja, det är verkligen ett roligt initiativ!! Jag ser också fram emot dina kommande bidrag!!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *