“I dream of yarn” coloring book

I dream of yarn

För upptagen med garn så hoppade jag aldrig på tåget med målarböcker. Men, den här kunde jag inte låta bli – kan du?

“I dream of yarn” – med stickning, virkning och garn på temat. Motiv endast på ena sidan pappret, vilket jag tycker är att föredra. Riktigt söta och tilltalande motiv också – riktiga motiv att måla, och inte bara en salig röra av tråkigt småpill. 🙂


Too busy with yarn, I haven’t caught the train for the current coloring book trend. However, I couldn’t pass up this one – can you?

“I dream of yarn” – a knitting, crochet and yarn themed coloring book! Motifs on one side of the paper, which I think is preferable. Really cute and pleasing motifs as well – actual motifs, and not just a boring mess of small and fiddly shapes. 🙂

I dream of yarn

I dream of yarn

I dream of yarn

I dream of yarn


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *