Scrap shawl (Match & Move) #1

Scrap shawl

Mitt nuvarande stickprojekt, efter att ha gjort klart makens julklappströja. (Behöver hitta plats att blocka den på!) Detta är sjalmönstret Match & Move av Martina Behm, i restgarnstappning. Det blir till och med bättre än jag hade väntat mig! Använder favoritfärgpaletten, rätt likt till vad jag använde till min Marled Magic mystery shawl.


My current knitting project, after finishing my husbands Christmas sweater. (Need to find some place to block it!) This is the shawl pattern Match & Move by Martina Behm, making it as a scrap yarn version. It’s turning out better than I expected! Using my favourite palette, very similar to what I used for my Marled Magic mystery shawl.

Scrap shawl

Scrap shawl


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Scrap shawl (Match & Move) #1”

  1. […] in the making  Match and move scrap shawl, Behind my back pullover, Calais shawl, Lumpy Space shawl, Surpris, and Viajante in […]

  2. […] in the making  Match and move scrap shawl, Behind my back pullover, Calais shawl, Lumpy Space shawl, Surpris, and Viajante in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *