Sunshine blanket

Virkad bebisfilt påbörjad för bebis i magen! Virkade en i mintgrönt till pojken för tre år sedan nu (ser ut som att jag aldrig postade om den färdig?). Den har i alla fall varit välanvänd och älskad, så självklart blir det en till nästa bebis med! 🙂 Denna gång använder jag solgul Tilda från Svarta Fåret, färg 33.


Crochet baby blanket started for my baby bump! Made one in mint green for my boy three years ago now (looks like I never posted about it finished?). It’s one of the most used baby items I made myself, so of course I’ll be making another one now! 🙂 This time using sunshine yellow Tilda from Svarta Fåret, colorway 33.


Posted

in

, , ,

by

Comments

One response to “Sunshine blanket”

  1. […] men säkert går det framåt med min Solskensfilt! Kommer antagligen inte bli klar innan min bebis kommer, men i vinter kommer jag ändå att […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *