Twiggy – again?

Eftersom den Twiggy jag hade tänkt till pojken i höst och vinter blev minst ett år för stor, var jag såklart tvungen att lägga upp för en ny. En fjärde! Jag lovar, det är den sista för den här gången. Till denna har jag jagat fram restgarner i grönt från min stash, och håller dem tillsammans med Drops Air.


Since the Twiggy I intended my boy to use this autumn and winter ended up a year or so too big, I of course had to make another one. The 4rth one! I promise, this is the last one for now. This time digging out scraps of green from my stash, held together with Drops Air.


by

Tags:

Comments

One response to “Twiggy – again?”

  1. Ulrika avatar

    Det blir väldigt fint när man stickar med flera trådar i olika färger/nyanser. Och grönt är alltid extra fint. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *