Colour Happiness!

Knitting Drops Tunic

Knitting Drops Tunic

Knitting Drops Tunic

Pretty, pretty, pretty! All these colours makes me so happy! 😀
I ran to my yarn store as soon as I saw this pattern from Drops/Garnstudio. Just love the unusual and flattering shape of it, and it doesn’t seem too complicated. Learning by trying!
Yarn: Drops Muskat Soft (nr 06). Needles: 4 mm
***
Vackert, vackert, vackert! Jag blir så glad av alla härliga färger! 😀
Sprang till min garnaffär så fort jag fick syn på detta Drops-mönster. Blev riktigt förtjust i den ovanliga och smickrande modellen, och den verkar inte vara alltför komplicerad. Jag lär mig genom att kasta mig över nya saker!
Garn: Drops Muskat Soft (nr 06). Stickor: 4 mm

Posted

in

by

Tags:

Comments

13 responses to “Colour Happiness!”

 1. mosteringalisa avatar

  Håller med,ljuvliga färger!

 2. mosteringalisa avatar

  Håller med,ljuvliga färger!

 3. Maria avatar

  Det var en härlig modell! Och garnet är ju jätteroligt. Lycka till!
  Maria

 4. Veronica avatar

  Du stickar så mycket fint. Jag förstår inte att du hinner =) Vad är det för garn? Är det muskat?

 5. Virkhörnan avatar

  Hur snyggt som helst, både garn och den färdiga modellen!

 6. Veronica avatar

  Qualits och Opal är bra sockgarner. Qualitas verkar vara svårt att hitta i butikerna men Ljungqvists garn vid Odenplan har det. De finns i rätt många färger, men de är enfärgade nästan alla. Jag har stickat strumpor av Drops delight med, de blir rätt fina men är lite svåra att sticka i för garnet delar sej lätt. Colinette, Zauberball och Malabrigo har jättefina sockgarner men de är så dyra att det känns onödigt att ha dem på fötterna =) Om du kikar på garnkorgen.se så tror jag att de har en kategori som heter sockgarn där man kan se en massa olika sorter och färger =)

 7. Veronica avatar

  Qualits och Opal är bra sockgarner. Qualitas verkar vara svårt att hitta i butikerna men Ljungqvists garn vid Odenplan har det. De finns i rätt många färger, men de är enfärgade nästan alla. Jag har stickat strumpor av Drops delight med, de blir rätt fina men är lite svåra att sticka i för garnet delar sej lätt. Colinette, Zauberball och Malabrigo har jättefina sockgarner men de är så dyra att det känns onödigt att ha dem på fötterna =) Om du kikar på garnkorgen.se så tror jag att de har en kategori som heter sockgarn där man kan se en massa olika sorter och färger =)

 8. Rachel avatar

  Beautiful colors in your yarn!

 9. futuregirl avatar

  I love the knitted stripes! So pretty. 🙂

 10. […] Bomullsgarnet är utgångna Muskat Soft från Drops, som jag haft på hyllan ända sedan 2010 då jag repade upp den här toppen. […]

 11. […] Bomullsgarnet är utgångna Muskat Soft från Drops, som jag haft på hyllan ända sedan 2010 då jag repade upp den här toppen. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *