Edna Rose hat – finished

Edna Rose hat

Edna Rose hat

Edna Rose hat

Throwing this in before I’m off to the library to get some studying done. 🙂

Pattern: Edna Rose

Yarn: Drops Classic Alpaca
Needles: 3,5 mm
Quick and fun project. I would recommend using a lighter colour than I did though – the lace pattern isn’t really showing as much as I’d hoped. But I’m still happy with it! 🙂

Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

9 responses to “Edna Rose hat – finished”

 1. Caroline avatar

  Den blev jättesöt =)

 2. ellenkantarellen avatar

  Jättefin! Vilket bedårande namn på en mössa!
  Kram

 3. Maria avatar

  Vilket fint mönster du har gjort på mössan. Stilig!

 4. Karin avatar

  It’s a wonderful hat!

 5. Marita avatar

  Tycker färgen är fin.
  ~Marita~

 6. Veronica avatar

  Vilken fin mössa =)

  Garnet till sockorna hette Cortina sock wool. Jag fick det av min Hemlis så jag vet inte vart man får tag i det. Har inte sett det någonstans vad jag kan minnas..

 7. teresa avatar

  Fin mössa i härlig färg.
  (ang. muskelinflammationer; visst är det trist? Jag får återkommande inflammationer, men just nu är det ngt bättre o vet inte riktigt varför jag får dem hela tiden. Kanske pga dålig cirkulation pga nervskador. I mitt fall gäller detta; stretcha musklerna så fort jag ansträngt mig el får ont (fått övningar av min sjukgymnast), akupunktur (också sjukgymnasten), Tens ibland (om du vet vad det är?), värme o ibland kurer med Voltaren-gel. Emellanåt också en o annan kur m Diclofenac. Vet inte vad du har för besvär men hoppas du hittar ett sätt att handskas med det. SJälv känner jag mig som en vandrande sjukvårdsinrättning emellanåt… Ha det bra!)

 8. Clara avatar

  What a pretty raspberry color. I wish I could have the patience to knit…maybe someday.

 9. Annis avatar

  beautiful! and the color too! i’ve just started knitting, but hopefully i will become as good as you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *