FO: Morpheus in Silk blend

I fell like a brick for this gorgeous yarn in the shop! Here’s another version of my Morpheus baby sweater. It’s a bit off gauge for the pattern, so it turned out a bit small… I’d love to make a shawl in this yarn – if only it wasn’t so expensive!

The pattern is now published for free on Ravelry!
My fiancé has lovingly handed over his cold to me, just as expected. He’s ill for maybe 3 days, while I have it for at least 3 weeks – it never fails! *grumble*
Spending time in the sofa, knitting on a new baby sweater. I’m not sure if it’ll turn out as good as I’d hoped – we’ll see when it’s finished I guess!
***
Jag föll som en sten för detta underbara garn i affären! Här kommer en till version av min Morpheus babytröja. Garnet är lite för tunnt för mönstret, så den blev aningen liten… Skulle gärna göra en sjal i detta garn, om det bara inte vore så dyrt!
Mönstret till tröjan finns nu gratis på Ravelry!
Min fästman har kärleksfullt lämnat över sin förkylning till mig, precis som förväntat. Han är sjuk i kanske tre dagar, medan jag får gå runt och snörvla i närmare tre veckor – det slår aldrig fel!
Spenderar dagen under en filt i soffan, stickandes på en ny babytröja. Jag är inte säker på att den blir så bra som jag hade hoppas – vi får se när den är klar, antar jag!

Morpheus

Morpheus

Morpheus

Morpheus

Morpheus


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Morpheus in Silk blend”

 1. Saras pyssel avatar

  Ja, det var ett vackert garn! Min Berså-servis började som arvegods när jag fick ta över de delar som fanns kvar efter farmor och farfar i slutet av 90-talet. Sedan dess har jag samlat lite i taget och fått i present av familjen.

 2. Cecilia avatar

  Härliga färger i garnet!
  Stackars dig som är förkyld, hoppas det går över snabbt den här gången! krya på dig!

 3. Veronica avatar

  Men det var väl snällt att han ville dela med sej 😉 Vilka fina mönster du gör, du är verkligen bra på allt du =)

 4. Ulla-Bella avatar

  Flott garn, og herlige farger. God bedring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *