36 leaves shawlette!

22 leaves shawlette
22 leaves shawlette
22 leaves shawlette

Remember my 22 leaves shawlette? I totally love this design, and wish I’d make it in a color that fitted my wardrobe a bit better. So, now I was suddenly in the mood to make another one! Just casted on for it in an intense yellow Kauni wool – plan to make the larger, 36 leaves version. Yay for yellow!

***

Minns ni min 22 leaves shawlette? Jag älskar verkligen den här designen, och önskar att jag hade gjort den i en färg som passar min garderob lite bättre. Så, nu blev jag på humör att göra mig en till! Lade just upp för den i intensivt gul Kauni-ull – planerar att göra den större 36-lövsvarianten. Hurra för gult!


Posted

in

by

Tags:

Comments

6 responses to “36 leaves shawlette!”

 1. WildflowerWool avatar

  I love this one, can’t wait to see it in yellow!

 2. Cecilia avatar

  Den är verkligen vacker och det var fantastikt fina bilder!

 3. Debi Y. avatar

  It’s very pretty. You always knit such lovely things. 🙂

 4. Veronica avatar

  jamen visst… helt plötsligt blev gult en favoritfärg. Jag vet inte vad som hände =)
  Jag ska göra ett nytt försök att göra en jag med.

 5. Just-Do avatar

  This is absolutely beautiful. I can imagine you wanted to make another shawl with this pattern.

 6. Emilia avatar

  Den är jättesnygg och blir nog kanon i gul med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *