I want one too!

Beware, baby talk ahead!
I’m in a chatty mood, and I want to bring you all in on something that’s been a lot on my mind.

Everyone around me are having babies, it seems! ^.^
A friend is due in just a few weeks, and I’ve feel that I’ve seen many posts lately about new pregnancies in the blogs I read. I’m so happy for all of them, and jealous as the same time. Me and my hubby have talked about having a small one for quite some time now, but since he’s been taking a medication that can cause fetus deformities it’s all been so far away and uncertain.
But! Now it’s been decided to change to a different medication without those effects (why didn’t we get this info sooner, I wonder?), and sometime in February we should be able to start trying. It’s not as exciting news as actually being pregnant, I know, but it sure feels exciting to me – just to be able to look forward to a specifik goal, rather than just empty waiting. Yay! I try not to think about it too much though. Right now I’m spending most of my energy on preparing for my spring application for university. It seems that I’ve been on the wrong track, and need to find myself a new one!

Meanwhile, I’ll have to pacify the baby longing with new baby designs! After two bad prototypes I felt pretty frustrated, but now I have two other in progress that is coming along nicely! I can’t wait to show you!

***

Varning, bebisprat följer!
Jag är på pratigt humör, och jag vill dela med mig av någonting som rört sig mycket i mina tankar.

Alla omkring mig väntar barn, verkar det som! ^.^
En vän har beräknad nedkomst om bara några veckor, och jag tycker att jag har sett många poster det senaste om nya graviditeter hos olika bloggar jag läser. Jag är otroligt glad för deras skull, och samtidigt avundsjuk. Jag och karl min har pratat om att skaffa sig en liten ett bra tag, men då han har tagit en fosterskadande medicin så har det hela tiden varit väldigt långt bort och osäkert.
Men! Nu har det blivit bestämt att han ska byta till en annan medicin utan dessa effekter (varför kröp inte den informationen fram tidigare, kan man undra?), och någon gång i februari bör vi kunna börja försöka. Inte lika spännande nyheter som att faktiskt vara gravid, jag vet, men det känns riktigt spännande för mig – bara det att kunna se fram emot ett faktiskt mål, istället för ett tomt och planlöst väntande. Hurra! Jag försöker dock att inte tänka för mycket på det. Just nu lägger jag det mesta av min energi på att förbereda mig för min våransökan till universitetet. Det verkar inte bättre än att jag har varit på fel spår, och nu behöver jag hitta mig ett nytt!

Under tiden dämpar jag bebislängtan med nya babydesigns! Efter två dåliga prototyper kände jag mig väldigt frustrerad, men nu har jag två nya på gång som inte alls ser dumma ut! Jag ser fram mot att visa er!


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “I want one too!”

 1. Veronica avatar

  Grattis till ny medicin så ni kan börja försöka =) Ibland går det fortare än man tror, har två vänner som fick till det på första försöker =)

  Håller med om att verkligen alla får barn nu, oavsett vem man pratar med… snart börjar jag bara umgås med folk över 60+ 😉

 2. Trådar och Trams avatar

  verkar som om det kommer bli spännande tider framöver då. Hoppas medicinen är bra och det blir klart täcken för försöken.
  ha en fin helg!

 3. Anna-Karin avatar

  Ååå den där längtan… vet hur det känns. När den väl har satt sig där är den svårt att tränga bort. Vad fint att ni har något att se fram emot nu, hoppas allt ska gå bra! Att sticka bebiskläder var mitt sätt att förbereda mig och lindra längtan och tänk så mycket kläder det blev ;-)Kramkram/ AnnaKarin

 4. Debi Y. avatar

  I wish you and your hubby all the best Madeleine – babies are such joy. 🙂

 5. Saras pyssel avatar

  Åh, vad spännande! Jag hoppas att allt går vägen och att ni får det där lilla barnet som du längtar efter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *