New pattern: Fair Lady

Fair Lady

Going through my stuff I found another pattern that I have forgotten to told you about! I really need to start making notes about this, hah! You must think I’m spitting these out like there’s no tomorrow. I was very productive this summer!
This is my Fair Lady, which was finished in June. Wow, that feels so long ago already. I guess I was still very preoccupied with everything revolving around the wedding then. ^.^
This is one of my favorite designs actually – I’m really happy with how this came out! The cotton yarn I used has the most amazing color, and the pictures doesn’t do it justice. The pattern is available in sizes Newborn to 12 years, and as usual knitted top down and completely seamless.

***

Ravelry pattern page

  

***

När jag rotade runt hittade jag ett annat mönster som jag har glömt att berätta om! Jag måste verkligen börja göra anteckningar om detta, hah! Ni måste tro att jag spottar ut mönster till ingen ända. Jag var mycket produktiv denna sommaren!
Detta är min Fair Lady, som blev klar i juni. Wow, det känns som evigheter sedan.. Jag antar att jag fortfarande var mycket upptagen med allt som kretsade kring bröllopet vid den tiden. ^. ^
Detta är faktiskt en av mina favoritdesigns – jag är riktigt nöjd med hur resultatet blev! Bomullsgarnet jag använde har den mest fantastiska färg och bilderna gör det inte rättvisa (garnet är H.B Regnbågen Rainbow). Mönstret finns i storlekar nyfödd till 12 år, och som vanligt är det stickat uppifrån och ned i ett enda stycke.

Fair Lady

Fair Lady

Fair Lady

Fair Lady


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “New pattern: Fair Lady”

 1. Catarina Lindsten avatar

  Helt underbart söt!!! Jag visade den för min lilltjej och hon ville absolut ha`den. Den här blir med säkerhet ett kommande projekt 🙂

 2. Debi Y. avatar

  It’s very pretty – love the blues. 🙂

 3. Maritas Maskor avatar

  Åh, vilken fräck bild!!!
  Helt perfekt!
  Ha en underbar semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *