Ciabatta

Ciabatta

Ciabatta

Ciabatta

Ciabatta

Look how obediently Magnus tries on his new sweater as it grows! ^.^
Not every man has the luxury of handmade clothing, eh?
I felt it was time, and I found the pattern on Ravelry after some browsing – I feel for the lovely rib detail at the raglan seams! Using Big Merino from Drops is perfect for this, and lovely to work with. I just wish it came in more and more vibrant colors! But, this greyish blue is lovely. I’ve been knitting alot on this the past two days, and by now one sleeve is finished, and I’m about half through the second one.
Previous sweaters for Magnus are the Dragon sweater, and Rockaway. He get’s one per winter, it seems! Oh, I see that I never blogged about the finished Rockaway! That’s it, I need to go through my Ravelry notebook and make a list of everything that I’ve forgotten to blog about! 🙂

***

Titta vad lydigt Magnus provar sin nya tröja medan den växer! ^.^
Inte är det varje karl som får lyxen av handgjorda kläder, inte sant?
Jag kände att det var dags, och jag hittade mönstret på Ravelry efter lite surfande. Föll för den läckra resårdetaljen! Att använda Big Merino från Drops passar perfekt, och det är riktigt skönt att arbeta med. Jag önskar att det fanns i fler och starkare färger! Men, denna gråblå är riktigt snygg. Jag har stickat ganska mycket på den här de senaste två dagarna, så nu är en ärm klart och jag är halvvägs igenom den andra.
Tidigare tröjor till Magnus är Dragon sweater, och Rockaway. Han får en per vinter, verkar det som! Åh, jag ser att jag glömt blogga om den färdiga Rockaway! Det var droppen, nu måste jag gå igenom min Ravelry notebook och göra en lista på allting som blivit obloggat! 🙂


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Ciabatta”

  1. Kathryn Vercillo avatar

    Lovely work in progress!

  2. Catarina Lindsten avatar

    Jag gillar också resårdetaljen 🙂
    Den blir nog riktigt snygg när den blir klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *