FO: Britannia

Hah!
I see that I in June proudly told you that I finished an old project, but then I never actually showed it to you! Well, here it is!
I must say that I’m not a fan of using mercerized cotton for clothing – I’ve not worn this since these photos, and I’ve no idea if I will again. Maybe I’ll dig it out when spring arrives. I might be more fond of the idea of vest, and not so much of actually wearing them? The pattern is available for free – neither challenging nor very interesting to knit, but still not that bad.

I’m also finally finished with my Color Affection! It just needs a good blocking, once we’re finished with painting the “hobby room” (again). You can find the pattern here.

***

Hah!
Jag ser att jag i Juni stolt talade om att jag avslutat ett gammalt projekt, men sedan visade jag det aldrig för er! Här kommer den i alla fall.
Jag måste säga att jag inte alls är förtjust i att använda merceriserad bomull till klädesplagg – jag har inte haft den här på mig sedan fotona, och vet ärligt talat inte om jag kommer ha den igen. Kanske gräver jag fram den när våren kommer tillbaka. Eventuellt är jag mer förtjust i idén klädesplagget väst, än jag är i att faktiskt ha dem på mig? Mönstret finns gratis på egelska – varken utmanande eller speciellt underhållande att sticka, men ändå inte alldeles dumt.

Jag är också äntligen klar med min Color Affection! Den behöver bara en rejäl blockning, så fort vi är färdiga med att måla om hobbyrummet (igen). Du kan hitta mönstret här.

Pattern: Britannia

Project page

Yarn: Drops Muskat

Needles: 3 + 3.5 mm

Modifications: Shorter collar

Britannia

Britannia


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Britannia”

  1. Emilia avatar

    Ibland blir det ju tyvärr inte att man använder allt man stickar till sig själv – jag vet 😉 Men väldigt snyggt är denna iaf!!

  2. Hedvig avatar

    Jättefin är den i alla fall!

    Och ett gott nytt handarbetsår önskar jag dig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *