Surprise – Adult Udda!

SD - Udda2Udda

 

This is a surprise to both you and me – look at this lovely top Swetry Doroty made with my Udda poncho as inspiration! I love it! I just happened to come across it when checking the referrals to my site. Isn’t it gorgeous? Now I get inspired right back, and want to make 2 different versions of the adult Udda – one more like a top, like this one, and one real poncho in bulky yarn. I’ll get to it! 🙂 And today I’ll try and sit down to finish up my small Udda, so hopefully I’ll have the pattern up tonight or tomorrow!

 

***

 

Här kommer en överraskning för både mig och er – titta på den här härliga toppen som Swetry Doroty gjort med min Udda poncho som inspiration! Jag älskar den! Jag bara råkade springa på den när jag kollade in trafikkällorna till min site. Visst är den fin? Nu blir jag direkt inspirerad tillbaka och vill göra 2 olika versioner av vuxen-Udda – en mer som en topp, som den här, och en mer ordentlig poncho i tjockare garn. Jag får ta tag i det! 🙂 Och idag ska jag försöka sätta mig och pilla ihop det sista på mönstret till lilla Udda, så förhoppningsvis kommer mönstret ikväll eller imorn!

 


Tags:

Comments

2 responses to “Surprise – Adult Udda!”

  1. Emilia avatar

    Åh vad kul 😉 Snygg! Jag gillar det här med bara en ärm, stickade en bolero för nåt år sen som slutade just så ,)

  2. Nele avatar
    Nele

    Super ! Can’t wait to see the result !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *