Garter in green! (Rätstickning i grönt!)

DSC06316 copy

DSC06398 copy

DSC06401 copy

 

 

They’ve had this simple shawl hanging in a LYS of mine – just a rectangle in garter stitch on 12 mm needles, and finished off with a crochet picot border. Simple, but it looks and feels gorgeous! So, I finally caved in and bought yarn for my own. I’ll use the same base, this green skein of Fame Trend, and Baby Bamboo for the edging. 🙂 It’s fast knitting too; I’m already maybe 50 cm away!

 

***

 

De har haft en väldigt enkel sjal hängande i en av mina lokala garnaffärer – bara en stor rätstickad rektangel på 12 mm stora stickor, och avslutad med en virkad kant. Enkelt, men känns härlig och ser läcker ut! Så, jag föll för frestelsen och köpte garn till min egen. Jag använder samma bas, detta fina Fame Trend-nystan, och kantar med Baby Bamboo 🙂 Snabb stickning är det också; jag har redan kommit ca 50 cm!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Garter in green! (Rätstickning i grönt!)”

  1. Annika GW avatar

    Bara rätstickning blir ju så fint. Snygga garner. Kan tänka mig att det blir läcker till en sjal. / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *