FO: Luftslott

Right! I was going to show you Luftslott! 😀

Something I wear a lot are cropped cardigans, and cardigans that are tied in the front – I love the shape they give to the body. So! Luftslott is the first in the “Tied together” trio. Quick knitting, top-down, seamless, and (of course) tied! The pattern is being tested right now and should be finished soon!

I knitted this in Artesano Superwash Merino, around 430 meters (460 yards) for my XL size. I’m super pleased with the color!

 

***

 

Just det! Jag skulle ju visa er Luftslott! 😀

Någonting jag har på mig rätt mycket är kortare koftor, och koftor som är knytna fram –  de framhäver kroppsformen så fint! Så! Luftslott är först ut i min “Tied together” trio. Snabbstickat, uppifrån och ner, sömlöst, och (såklart) med knyt! Mönstret blir testat just nu och kommer vara klart snart!

Jag stickade denna i Artesano Superwash Merino, ca 430 meter för min XL. Jag är riktigt glad i färgen!

 

Luftslott

Luftslott

Luftslott

Luftslott


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Luftslott”

  1. Catarina avatar

    Jag tycker att den är så…. fin!!! Du passar jätte bra i den!

  2. Emilia avatar

    Verkligen snygg modell med knyt fram – och snyggt med lila!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *