FO: Abigail Hood

Abigail Hood test knit

Abigail Hood test knit

 

Winter is coming! Soon it’s time to dig out all the hats and mittens! 🙂

This is a test knit for the designer –  I knew immediately that I wanted a hat like this when I saw the photos! Too bad that I had to knit it two times; I discovered that the given gauge was off when finishing the first one, and had to rip it out. This one I made in Eco-Alpaca from Viking of Norway, and it really turned out soft and cozy! It’s a quick knit – great for gifts, I’d say. I only needed one skein for this, so I’ll probably make matching mitts from the other one I bought. The pattern isn’t published yet, but you can find the designer’s other patterns here.

 

***

 

Vintern är på väg! Snart är det dags att gräva fram alla mössor och vantar! 🙂

Detta är en teststickning för designern – jag visste direkt att jag ville ha en sådan här mössa när jag såg bilderna! Tyvärr var i slutändan tvungen att sticka den två gånger; jag upptäckte att stickfastheten i mönstret var felaktig när jag var klar med den första, så det var bara att repa upp. Den här gjorde jag i Eco-Alpaca från Viking of Norway, och det blev verkligen  mjukt och mysigt! Snabb stickning – perfekt som present, skulle jag säga. Jag klarade mig med en enda härva, så jag ska nog göra matchande handledsvärmare med den andra jag köpte. Mönstret är inte publicerat ännu, men du kan hitta designerns andra mönster här.

 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Abigail Hood”

 1. Debi Y. avatar

  Your new hat looks very nice on you. 🙂

 2. Kate avatar
  Kate

  That really suits you!

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Thank you! 😀

 3. Emilia avatar

  Så fin – härligt vintervit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *