Pånyttfödd: Fjäril

One of the patterns I’ve planned to “fix up” for a while is Fjäril – even though the testing of the pattern went well the first time around, I noticed from the feedback that the sleeves were too big. So, after updating the pattern to improve the fit of the sleeves and armhole I had a second round of testing, and the results are great! I’ll show you some results of the testing soon, but first I want to share the new photos I took of this last weekend. We found a perfect spot near an old wind mill (no ocean in sight!), and I’m just so darn happy about how the pictures turned out! Yay!

Are you interested in helping out with testing of my patterns?  Join my Ravelry group!

 

***

 

En av de mönster jag har planerat att “fixa” ett tag är Fjäril – trots att testandet av mönstret gick bra första gången, märkte jag från allmän feedback att ärmarna var för stora. Så, efter att ha uppdaterat mönstret för att förbättra passformen på ärmar och ärmhål blev det en andra runda testtickning, och resultatet blev jättebra! Jag ska visa er några av testtickningarna, men först vill jag visa er de nya bilder som vi tog förra helgen. Vi hittade en perfekt plats nära en gammal kvarn (inget hav i sikte!), och jag är bara så rackarns glad över hur bilderna blev! Hurra!

Är du intresserad av att hjälpa till med testning av mina mönster? Gå med min Ravelry-grupp!


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Pånyttfödd: Fjäril”

  1. Emilia avatar

    Bilderna blev som vanligt jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *