Oui oui, Paris!

As I’ve mentioned earlier, we went to Paris this summer. Unfortunately we managed to fit it in right during the crazy heat wave over Europe at the time, and spending time in a large city then sure wasn’t very pleasant… Over all it was a nice trip, but I have to say that I didn’t love Paris as a city – it’r really not what you expect it to be, and the atmosphere was too stressing. We went to London a few years ago, and I liked that much better; I’d love to visit again! Anyway – here are a few photos from the trip. You can click or hover to get the captions. 🙂

 

***

 

Som jag har nämnt tidigare så åkte vi till Paris i somras. Tyvärr lyckades vi få till det rätt under den galna värmeböljan i Europa som var i Juli, och att tillbringa tid en storstad var inte det trevligaste … I det hela var det en fin resa, men jag måste säga att jag inte älskar Paris som stad – den är verkligen inte vad du förväntar dig, och atmosfären var väldigt stressad. Vi åkte till London för några år sedan, vilket jag tyckte bättre om; jag skulle gärna åka dit igen! Hur som helst – här är några bilder från resan. Klicka eller hovra över för att få upp texten. 🙂

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Oui oui, Paris!”

  1. Debi Y. avatar

    Lovely pictures – looks like a great time. 🙂

  2. Debi Y. avatar

    Lovely pictures – looks like a great time. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *