FO: Kalas

Kalas

Kalas

Kalas

For a while now I’ve planned on making a new knitted dress for the wee girls! Well, actually I wanted to make a baby boy vest, but I’m still waiting on myself figuring out how I want to do it… Anyway, this is what came out! I’m trying  a new way to do the yoke, finishing off the sleeves as you go so that you don’t have to return and do that once the body is done. I think it turned out pretty descent! And, hooray for me, I managed to make it with stash yarn only – Red Heart Super Soft, and Rozetti Sarayli. A really quick knit too! 🙂

ETA: Of course I’ll be sharing the pattern once it’s finished!

***

 

Ett tag nu har jag planerat att göra en ny stickad klänning för småflickorna! Nja, egentligen ville jag ju göra en väst åt pojkarna först, men jag väntar fortfarande på en snilleblixt… Denna blev till så länge! Jag försöker med ett nytt sätt att göra oket, där ärmarna stickas klart med en gång så att du inte behöver gå tillbaka och göra det när kroppen är klar. Jag tycker det blev ganska skapligt! Och, hurra för mig, jag lyckades göra det med bara stashgarn – Red Heart Super Soft, och Rozetti Sarayli. Snabbt gick det också! 🙂

Tillägg: Självklart kommer det finnas ett mönster så fort det är klart!


by

Tags:

Comments

3 responses to “FO: Kalas”

 1. marremorr avatar

  Åh, så fantastiskt söt!!=0) Kommer du att ge ut mönster på den?;0)

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Absolut! 😀

 2. Emilia avatar

  Väldigt fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *