FO: Grön scarf

Garter scarf

Yarn: Marks & Kattens Fame Trend, color 664.

Inte mycket att hurra för här, ärligt talat. Bara en löst rätstickad rektangel, som jag inte blev särskilt nöjd med – den blev helt enkelt lite för lös, och håller inte formen. Tanken från början var att ge den en virkad kant för att stadga upp den lite, men jag kunde inte få till det på ett snyggt sätt. Nåja! 🙂

***

Not much to this one, to be honest. Just a loose garter stitch rectangle, and I’m not very happy with it – it’s just a bit too loose, and can’t keep the shape. The idea from the beginning was to give it a crochet edging for some support, but I couldn’t make it look decent. Oh well! 🙂


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Grön scarf”

  1. lilirious avatar

    haha you win some, you lose some.. the picture is lovely! (and the colors are beautiful)

  2. Annika GW avatar

    På bilden ser den jättefin ut! Du ska inte vara missnöjd tycker jag! / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *