Leksak (Stash bust #2)

Leksak

 

Jag köpte mig en nystmaskin ganska tidigt när jag började sticka, så det har varit väldigt ovanligt för mig med handlindade nystan. Det är något riktigt charmigt över den här klassiska bollen, dock! Denna härvan Malabrigo Rios visade sig vara helt tillsnodd inuti, så det tog mig nästan en hel timme at reda ut eländet. Ugh.

Här har jag en ny könsneutral pullover-design på gång! Jag satte igång så fort jag hade idén klar i huvudet – jag älskar verkligen processen från tanke till papper till tyg! 🙂

Busan vill vara där uppmärksamheten är, såklart.

 

***

 

I bought myself one of those skein winders pretty early when I started knitting, so it’s been very rare for me to hand wind a skein. There’s something really charming with one of those classic balls, though! This Malabrigo Rios skein turned out to be completely ruined and twisted around, so it took me almost an hour to unravel the mess. Ugh.

Here I have a new unisex pullover design in progress! I got to work as soon as I had it worked out in my mind – I absolutely love the process from mind to paper to fabric! 🙂

Busan wants to be where the attention is, of course.

 

Leksak

Leksak

Leksak

Leksak


by

Comments

One response to “Leksak (Stash bust #2)”

  1. marremorr avatar

    Så spännande! Både för katten och för mig, att se ditt projekt växa fram! Så härligt garnet ser ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *