Spetstopp i gult

Spetstopp

Kan ni tro att detta blir mitt 600-de inlägg på bloggen! Man har allt hållt på ett tag. Jag hoppas att ni allihop fortfarande tycker om vad jag har att dela med er! 🙂
Jag har varit väldigt duktig på att avsluta ofärdiga projekt det senaste, vilket känns jättebra. Denna gula topp började jag med i slutet av 2011, och lyckades sticka klart bakstycket. Våren 2013 lade jag äntligen upp för framstycket, men kom inte många centimeter. Nu, vår 2014 plockade jag upp den igen och gjorde klart framstycke, sömnad och kanter på bara några dagar – bara blockningen kvar. Tjoho!

***

Can you believe that this will be my 600th post on the blog? I’ve been at it for a while now. I hope you all still enjoy what I have to share with you! 🙂
I’ve been very good at wrapping up unfinished projects lately, which feels fantastic. I started this yellow top late 2011, and managed to finish the back piece. Spring 2013 I finally CO for the front, but only managed a few inches. Now, spring 2014 I picked this up and finished front, seaming and edgings in only a few days – only blocking awaits. Yay!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Spetstopp i gult”

  1. Emilia avatar

    Åh så snygg – fint och vårigt med gult!

  2. lilirious avatar

    Congratulations! Finishing up all the wips lying around can feel so good!! lovely project! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *