Color Craving

Fler sjalar var det ja! Jag har handarbetat en del med de sjalar som jag redan hade påbörjat, här Color Craving av Stephen West. Jag lyckades inte göra klart den till mysteriet (för sjutton, jag blev inte ens klar med första ledtråden eftersom jag ville börja om med ett tjockare garn…), men snart så!

Jag hade det löjligt svårt med att välja färg för den här. Jag älskar färg, och att matcha två färger är aldrig ett problem. Men tre? Uj uj. Till slut fick jag användning för lite multifärgat garn som jag redan hade hemma. 🙂

 

***

 

Right, more shawls! I’ve been doing some work on the ones I already had in progress, here: Color craving by Stephen West. I didn’t manage to finish it when it was a mystery (hell, I didn’t even finish the first clue since I decided to start over with a thicker yarn…), but soon!

I had a ridiculously difficult time choosing yarn for this one. I love colors, and combining two colors is never a problem. But three? Oh boy! In the end, I found a good use for this stash of multicolored wool mix 🙂

 

Color Craving

Color Craving

Color Craving

Color Craving


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *