Lady Leksak

Lady Leksak

Teststickning för mitt mönster Leksak är snart klar, och det har varit riktigt roligt att se de olika resultaten – framför allt den halvöppna varianten, som jag föreställt mig men inte själv hade testat. Fungerade fantastiskt fint! Jag har inte lagt upp något nytt projekt på ett tag, så nu blev jag väldigt sugen på att sätta igång med en vuxenvariant. Finfint MadelineTosh Merino kom med posten häromdagen, och så här långt har jag kommit!

Jag har just tillbringat 3 intensiva dagar med att skriva en stor hemtenta, och fingrarna ömmar efter allt slit vid datorn. Nu väntar en avkopplande helg på mig! 🙂
Psst! Missa inte att StickaMera dragit igång sina byten igen – först ut är Garn & Te!

***

The test knitting of my pattern Leksak is almost finished, and it’s been so much fun to see the different results – most of all the half open version, which I’d envisioned but not tried myself. It worked out so well! I’ve not CO for anything new in a while, and now I really got in the mood for an adult version. Some lovely Madeline Tosh Merino came with the mail the other day, and I’m this far into the yoke!

I’ve just spent 3 intense days writing a large home examination, and my fingers are sore after all the hard work at the computer. Now a relaxing weekend awaits! 🙂

Lady Leksak

Lady Leksak

Lady Leksak


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *