Juveler

Juveler

Juveler

 

Så, igår gjorde jag klart min gula tunika! Jag har ägnat alldeles för mycket tid åt handarbete det senaste, heh. Den blir blockad nu, och det ska bli riktigt kul att få prova den ordentligt när den är torr! En hel bunt härliga människor har visat intresse för den, så om allt går som planerat blir det en knit-a-long i min Ravelrygrupp i sommar! Jag postar mer om det senare! 🙂

Under tiden så lägger jag upp för någonting nytt! Nästa projekt får bli en vuxenversion av Juvel i Noro Silk Garden!

***

So, yesterday I finished my yellow tunic! I’ve been spending way too much time on crafts lately, heh. It’s blocking right now, and I can’t wait for it to dry so I can try it on. A good number of lovely people have expressed interest in it, so if everything goes as planned I’ll hold a knit-a-long for this in my Ravelry group this summer. I’ll post more about it later! 🙂

Meanwhile, I’m casting on for something new – an adult version of Juvel in Noro Silk Garden!


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *